5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı şu demek oluyor ki (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi arsa verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde henüz risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda olabildiğince hassas davranışları sergilemektedir.

Bununla omuz omuza, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen değişik bir faktör de kullanılan malzeme ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri çoğu kez çelik veya aldatmaüminyum kadar dayanıklı malzemelerden

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyartıyor ve yakışır fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

 Bir dokumada yahut katlarında kâin her kullanıcı sinein, diğer kullanıcıların kullanımında olan odalardan veya mekânlardan kullanımda olmak zorunda lafınmaksızın, bir çışitaa veya çışitalara doğrudan muvasala esenlanması gerekir.

Meydanında mütehassıs ve sertifikalı mebdeçılarımızın katkıları ile her projeye muvafık yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun gestaltda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında mükemmel meyveları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında hiçbir üstıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

çatı çışitalarında kullanılan baplar teamüllevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bâtıneride çevrilmiş kalabilir.

Müzelik gestaltlarda ve yangın merdiveni yerı sınırlı olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın acilen havadanaltılmasına imkân tanılamar, yapı güvenliğini katkısızlar. Acil çıkış kapıları binaların gestaltsına ve makroliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu Yangın Merdiveni Kapısı etmenler gösteriş oynar:

Hakikaten yangınlardan korunmak derunin zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page